Stromer ST5 Pinion

Dynamisch en geruisloos de auto’s in de file voorbijzoeven, dat is maar een van de vele voordelen die het nieuwste speed-pedelecmodel van Stromer kenmerken: de Stromer ST5 Pinion.

Power, bereik en bliksemsnel schakelen

Met z’n maximaal vermogen, groot bereik, geïntegreerd design en high-end componenten biedt de Stromer ST5 een excellente rijdynamiek en een onvergelijkbare rijervaring. Met de elektronische Pinion Smart.Shift schakeling in combinatie met een 9-voudige Pinion C 1.9i versnelling schakelt u snel en precies. De sportmodus zorgt voor een extra boost. 

Nieuwe akoestische belevenis en carbonversterkt spatbord

Het innovatieve geïntegreerde Stromer Sound System verrijkt de gebruikerservaring met akoestische berichtsignalen. Bovendien voorziet Stromer dit model van een nieuw lang spatbord, gemaakt van een robuuste, recyclebare, carbonversterkte polyamide (PA) dat ‘Made in Germany’ wordt spuitgegoten. Deze technologie resulteert in een 50 % lagere CO2-voetafdruk op het vlak van grondstofproductie dan wanneer het spatbord van aluminium gemaakt zou zijn. Met de meegeleverde adapters is er keuze tussen een lang of kort spatbord. 

Rijervaring, verfijnde onderdelen en andere voordelen

De 850 Watt sterke achterwielmotor met sportmodus zorgt voor een dynamisch en geruisloos rijplezier met ondersteuning tot 45 km/u. De ST5 is onderhoudsvriendelijk dankzij de elektrische Pinion schakeling en de Gates Carbon Belt Drive. Hij is uitgerust met high-end componenten zoals Brooks handgrepen, een zadel van Selle Royal Vivo, een Supernova M99 Pro 2 koplamp en TRP-vierzuigerremmen.