Goed zicht op de skipiste

Nu de eerste sneeuw valt en de skigebieden de ene na de andere openen, is het de hoogste tijd om na te denken over uitrusting en bescherming. ​ Als je op ski’s staat, is het essentieel om een helder hoofd en goed zicht te hebben, ongeacht de omstandigheden. ​ Hoewel helmen niet verplicht zijn voor volwassenen, zijn ze een essentieel onderdeel geworden van de uitrusting van elke skiër. ​ Hier is een korte, niet-uitputtende blik op wat JULBO, het merk uit Jura, deze winter te bieden heeft, met een groot aantal technologieën en een veelheid aan kleuren om zoveel mogelijk mensen aan te spreken en voor elk budget.

MASKERS, MET OF ZONDER WRAP-AROUND FRAME

De maskerscollectie bevat een aantal krachtige technologieën: Reactiv Photochromic (fotochromische lenzen), SuperFlow System (anticondens), Minimalist Frame (breed gezichtsveld). De maskers zijn verkrijgbaar met een ruime keuze aan standaard, gepolariseerde of fotochromische lenzen, zodat je kunt genieten van helder, scherp zicht, ongeacht de weersomstandigheden, terwijl je ogen beschermd blijven tegen zonnestralen (UV A, B, C) tijdens je dagen in de bergen. ​ Richtprijzen: van €50 tot €275, afhankelijk van het masker.

HELMEN, MET OF ZONDER VIZIER

Ontdek een collectie skihelmen met vizier die licht, veelzijdig en duurzaam zijn voor je skidagen in de bergen. We hebben dezelfde zorg besteed aan de afwerking, zodat elke helm bescherming, comfort en stijl perfect combineert. ​ Sommige zijn voorzien van MIPS®-technologie voor maximale bescherming van de hersenen bij een impact, terwijl andere dankzij hun RECCO®-chip gelokaliseerd kunnen worden door de hulpdiensten in geval van een lawine. ​ Richtprijzen: van €70 tem €440 afhankelijk van het model.

ZONNEBRILLEN, VAN NUL TOT VIER

Ontdek de zonnebrillencollectie die je vergezelt tijdens je verblijf in de bergen. De juiste zonnebrillen en lenzen voor elke sport. Om ervoor te zorgen dat je ogen altijd beschermd zijn tegen UV-stralen (A, B en C), bieden we een ruime keuze aan Reactiv fotochromische, gepolariseerde of standaard glazen. De Legacy is geïnspireerd door bergsporticonen en heeft afneembare zijkapjes voor optimale bescherming, lichtgewicht, verstelbare Grip Tech veren en een antislip neusstuk voor extra comfort en ondersteuning. Richtprijzen: €55 tot €240 afhankelijk van het model.