WIN !!! LEGO Space

Als volwassene kijk je naar de ruimte binnen de beperkingen van de ruimtevaart. Voor kids gaat de ruimte over veel meer: over verhalen vertellen, het mysterieuze, het epische van de ruimte. Ze zijn fan van aliens, mysterie, avontuur en raketten. LEGO Space vind je over verschillende thema’s, van Friends tot Art en Technic… deze LEGO Space sets staan garant voor uren bouw- en speelplezier. Wij mogen een LEGO uitbreidingsset voor ruimteverkenners ​en een LEGO ruimtevaarder weggeven. Deelnemen kan hieronder.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

​Ruimtefysica voor beginners

​De set LEGO® Technic De aarde en de maan in beweging leert kids vanaf 10 jaar hoe de maan rond de aarde draait terwijl de aarde zich rond de zon beweegt. Tandwielelementen zorgen voor draaiende bewegingen en gedrukte details, zoals de maanden en maanfasen, tonen hoe de baan van de aarde onze seizoenen beïnvloedt.

De Melkweg als kunstwerk aan je muur ​

​Ook het thema LEGO® Art eert de ruimte want LEGO Space is er ook voor volwassenen. In het kunstwerk LEGO® Melkwegstelsel vloeien elementen uit allerlei kleuren en vormen – van bloemen tot voedsel, kristallen en gebruiksvoorwerpen – samen tot de Melkweg. Wanneer alle elementen op hun plaats zitten, kun je het kunstwerk aan je muur hangen. Een bijhorende podcast geeft tijdens het bouwen extra weetjes over ons galactisch stelsel.

​Ruimtebasis vol bouw- en speelplezier ​

​De LEGO® City Ruimtebasis en raketlanceringsplatform bevat alles wat nodig is voor een coole ruimtebasis: een 360° hijskraan, een ruimteschip, een lanceerplatform, een vrachtwagen, een planeetgedeelte, zes minifiguren, een speelgoedrobot en twee alien figuren. Met een luchtsluissysteem kun je het ruimteschip aansluiten op andere LEGO Space sets.

Zelf sterrenbeelden ontwerpen

​In de set LEGO® Friends Astronomisch kampeervoertuig trekken de figuren Nova, Aliya en hondje Pickle in hun 4×4 terreinwagen de natuur in, waar ze met een telescoop de sterrenhemel ontdekken. Slapen doen ze in de daktent. Op de nachthemel kunnen kinderen hun eigen sterrenbeelden en planeten creëren.