CHOOSE YOUR FLAVOR
 • IN BEELD: ST-ART-BUCKS
  LIFESTYLE

  De 20-jarige Carrah Aldridge is graag creatief bezig en zou op vanalles beginnen tekenen. De laatste tijd heeft de Amerikaanse zich gespecialiseerd in het pimpen van de koffiebekertjes van Starbucks. Meer van haar creaties kan je checken op haar Instagram.

 • KILL ME THREE TIMES NU BESCHIKBAAR
  ENTERTAINMENT

  Kill Me Three Times is een zwartgallige komische thriller van regisseur Kriv Stenders (Red Dog). Simon Pegg speelt gladde huurmoordenaar Charlie Wolfe, die de opdracht heeft gekregen om een mooie dame in een zonnig surfstadje te vermoorden (Alice Braga). Maar dan blijkt dat Charlie niet de enige is die het op haar gemunt heeft en raakt hij al snel verwikkeld bij drie verhalen...

 • IN BEELD: EROTISCHE KARPER-KALENDER
  BABES

  In Duitsland ligt momenteel de derde editie van de Carponizer-kalender in de rekken. Schaarsgeklede dames sieren twaalf maanden lang de kalender met…een karper. De naaktkalender schijnt een bestseller te zijn onder de sportvissers. Het prijskaartje bedraagt 18,95 euro. Wat je mag verwachten zie je hieronder in een greep uit foto’s van de voorbije kalenders.

 • KUNSTENAAR MAAKT SCHILDERIJEN GLUTEN-VRIJ
  ENTERTAINMENT

  De Franse artiest Arthur Coulet heeft op Tumblr een bijzonder museum geopend. Het Gluten-vrij Museum toont klassieke pareltjes uit de schilder- en fotokunst in een wereld zonder gluten. Wil je zelf een kijkje nemen in het museum? Check het dan zelf op glutenimage.tumblr.com.

 • M-SOUND: ARMIN VAN BUUREN FEAT. CIMO FRäNKEL - STRONG ONES
  ENTERTAINMENT

  Armin van Buuren heeft met Embrace een nieuw album op de markt. De Nederlandse DJ gaat onder meer met zijn landgenoot Cimo Fränkel aan de slag die de vocals verzorgt van deze ‘Strong Ones.’ Embrace is al het zesde Studio-album van de Nederlander.

 • IN BEELD: ANGELS GEVEN VUURWERK
  BABES

  De jaarlijkse Fashion show van lingerielabel Victoria’s Secret zit er weer op. Met modellen als Adriana Lima, Kendall Jenner, Candice Swaenepoel en Gigi Hadid leverde dat wederom vuurwerk op. Ook twee Belgische modellen, Yumi Lambert en Leila Ndabirabe namen deel aan het kleurrijk spektakel.

 • AFTERMOVIE: X-QLUSIVE HOLLAND XXL
  ACTUA

  De hardstyle van Q-dance is een begrip, maar onze noorderburen zouden geen Nederlanders zijn als ze niet wisten hoe te moeten feesten. Begin oktober vond in de Ziggo Dome in Amsterdam X-Qlusive Holland XXL plaats, met het beste wat Holland te bieden heeft: hardcore schlagers!

1 
2 
3 
4