CHOOSE YOUR FLAVOR
 • VACATION BESCHIKBAAR OP BLU RAY EN DVD
  ENTERTAINMENT

  Tradities zijn er om in ere te houden en dus trekt de inmiddels volwassen Rusty Griswold (Ed Helms, The Hangover) net als zijn vader Clark indertijd met zijn gezin richting Walley World, om er de vakantie van hun leven door te brengen. De appel viel bij de Griswolds echter niet ver van de boom en ook deze vakantie belooft een memorabel plekje in het familiealbum te krijgen!...

 • HIER IS HET ZO KOUD DAT JE JEANS RECHTOP KAN ZETTEN
  ACTUA

  Wie deze dagen in Minneapolis paseert kijkt vreemd op. De stad is namelijk overspoelt met rechtopstaande jeansbroeken. Het is er in de winter zo koud dat je de jeans gewoonweg rechtovreind kan zetten. Tom Grotting kwam op het idee en ondertussen volgen heel wat buren zijn voorbeeld. 

 • I-A...PALIN EN TRUMP BALKEN ER OP LOS
  ACTUA

  Net wanneer je denkt dat Donald Trump zich niet belachelijker kan maken spant hij Sarah Palin voor zijn kar. Het olijke duo is meteen ideaal voer voor grappenmakers. Ene Tronovitch herwerkte hun speech tot een hilarische country-dance hit.

 • RECORD AANTAL ACES NIET VOLDOENDE VOOR TENNISBABE
  SPORT

  De Tsjechische Kristina Pliskova heeft op de Australian Open een recordaantal aces gemept tijdens een vrouwenmatch. Ze sloeg er tegen Monica Puig maar liefst 31 en snoept zo het record af van Sabine Lisicki die er vier minder had. Het hielp de Tsjechische echter niet aan een overwinning. Ze verloor uiteindelijk met 6-4, 6-7 en 7-9.

 • FOTO: CR9 POSEERT MET BRAZILIAANS TOPMODEL
  BABES

  Voetballer Cristiano Ronaldo mocht voor de nieuwe GQ magazine cover plaatsnemen naast Alessandra Ambrosio. Dat Ronaldo meer kan dan tegen een balletje te trapen bewijst de aanvaller wanneer hij zijn six-pack in de strijd gooit, terwijl het Braziliaanse topmodel Alessandra Abrosio gewillig uit de kleren gaat voor de voetballer.

 • DIT VLIEGTUIG KAN ZIJN CABINE LOSKOPPELEN IN VOLLE VLUCHT
  ACTUA

  Hoe een zachte noodlanding maken? In geval van nood heeft de Oekraïnse luchtvaartingenieur Vladimir Tatarenko een systeem ontwikkeld waarbij de cabine met de passagiers kan losgekoppeld worden van het vliegtuig tijdens de vlucht. Grote parachuteschermen moeten een zachte landing garanderen.

 • PARIJSE STREET ARTIST BUNDELT ZIJN WERK
  ENTERTAINMENT

  De Franse straatartiest Julien Malland, ook wel Seth Globepainter genoemd, vergaarde bekendheid met zijn kleurrijke muurtekeningen wereldwijd. De Parijzenaar reist sinds de jaren '90 rond om zijn street art te portretteren. Ondertussen heeft hij met 'Extramuros' een nieuw boek uit van zijn werk. We delen alvast enkele pareltjes met jullie.

1 
2 
3 
4