CHOOSE YOUR FLAVOR
 • NIEUWE GALAXY NOTE 4 WELDRA BESCHIKBAAR
  LIFESTYLE

  Op 17 oktober lanceert Samsung de nieuwste telg van zijn baanbrekende Galaxy Note-reeks op de Belgische markt: de Galaxy Note 4. Met zijn geoptimaliseerde S Pen en superieure kijkervaring staat die garant voor een ongeëvenaarde en uiterst krachtige mobiele ervaring.
   

 • FOTO: ZWAARSTE ZEILWEDSTRIJD ROND DE WERELD BEGONNEN
  SPORT

   In Alicante is vorige week de Volvo Ocean Race begonnen. Deze zeilwedstrijd is niet zomaar een wedstrijd. De race brengt de deelnemers in negen maanden tijd de wereld rond.

 • IS MARIANO MASTROMARINO EEN INDRINGER?
  SPORT

  De marathon van Buenos Aires in Argentinië werd bijna verstoord door een relletje. Toen de Argentijn Mariano Mastromarino de Keniaan Julius Karinga inhaalde, die op kop liep, dacht de wedstrijdleiding dat het om een indringer ging. Ze probeerden Mastromarino te laten stoppen, maar die liep door. Gelukkig hadden ze al snel door dat het om een vergissing ging....

 • STEVE AOKI STUNT MET NIEUW ALBUM
  ENTERTAINMENT

  Steve Aoki zit nooit om een stunt verlegen als hij op het podium staat. Ditmaal moest de Amerikaanse DJ zijn lot in handen leggen van stuntpiloot Kirby Chambliss. Te gekke vliegstunts met en beat eronder, en dat om een nieuw album te lanceren… alleen Aoki kan het!

 • CARTOON MET COURTOIS EN HAZARD IN HOOFDROL
  ENTERTAINMENT

  Zowel Thibaut Courtois als Eden Hazard haalden de afgelopen dagen de krantenkoppen. Courtois blesseerde zich na een botsing met Alexis Sanchez en Hazard lokte een strafschop uit en zette die ook om. Morgen komen ze beiden in actie tegen Andorra met de nationale ploeg. Reden te meer om een cartoon rond de twee Belgen te maken. Bekijk het filmpje hieronder.

 • TWEEDE EDITIE INNOVATION CHALLENGE VAN START
  LIFESTYLE

  Samsung heeft de tweede editie van de Samsung Innovation Challenge gelanceerd. Leerlingen uit het Belgisch secundair onderwijs worden door de Universiteit Antwerpen, de Université de Mons en Samsung dit jaar opnieuw uitgedaagd om hun verbeelding de vrije loop te laten. Onder het motto ‘Imagine Learning’ gaan zij op zoek naar originele ideeën waarbij...

 • VIDEO. INFERNOLITAS 11: WET T-SHIRTCONTEST
  BABES

  Elk jaar trekt het leuke gezelschap van Temptation Carwash naar de zonnige coasta’s van Lloret De Mar. Ditmaal krijgen de babes er een opleiding vuurspuwen om hun diploma van infernolita te behalen. Twaalf afleveringen lang volgen we de meiden en kijken we mee achter de schermen van de crew van Temptation Carwash.

1 
2 
3 
4