CHOOSE YOUR FLAVOR
 • IAN MAHINMI GOOIT TWEE AIRBALLS NA ELKAAR
  SPORT

  Hoe geraak je ooit in de NBA? Deze vraag moet Ian Mahinmi zich momenteel stellen. De Franse basketter speelt bij de Indiana Pacers, maar maakte zich onlangs enorm belachelijk. De 28-jarige Franse center speelde onlangs een vriendschappelijke wedstrijd met Frankrijk tegen de Filipijnen. Mahinmi kreeg een fout mee en mocht naar de vrijworplijn. Daar gooide hij...

 • SAMSUNG STELT GALAXY ALPHA VOOR
  LIFESTYLE

  Samsung Electronics heeft zijn nieuwe visie op design uit de doeken gedaan met de Galaxy Alpha. De nieuwste aanwinst in de Samsung Galaxy-smartphonelijn, de Galaxy Alpha, werd voorzien van een elegant design in een zorgvuldig ontworpen compacte behuizing met metalen rand en duurzame afwerking. Het toestel past verder volledig in de kenmerkende Galaxy-ervaring. In de elegante...

 • XAVIER MALISSE WINT LUSTRUMEDITIE OPTIMA OPEN
  SPORT

  Op Optima Open 2014 was er dit jaar niemand die nieuwkomer Xavier Malisse van de winst kon houden. Onze landgenoot toonde tijdens de finale tegen Fabrice Santoro dat hij de kneepjes van het tennisvak nog niet verleerd is. Na de finale schonk het toernooi een cheque van 22.500 euro aan vzw Jeronimo tijdens de officiële prijsuitreiking.
   

 • CODEMASTERS GEEFT EERSTE HOTLAP VIDEO F1 2014 VRIJ
  ENTERTAINMENT

  Codemasters komt met een eerste hotlap video op de proppen voor F1 2014. De hotlap geeft fans de kans voor het eerst het geluid van de turbogestuurde F1-wagens in F1 2014 te beluisteren, inclusief de diepe grom die wordt geproduceerd door de power unit.
   

 • BLUETOOTH SPEAKER VAN MARMITEK KAN ALLES AAN
  LIFESTYLE

  Niets heeft zoveel aantrekkingskracht op kinderen als de elektronica van papa en mama. Helaas laat hun motoriek het niet altijd toe om alles ook vast te pakken. Bij deze speaker hoef je niet bang te zijn dat er iets mis gaat. Laten ze de speaker in het water vallen, of op de grond? Even afspoelen onder de kraan en that's it.

 • VIDEOVERSLAG. WECANDANCE 2014
  ENTERTAINMENT

  Het tweedaagse muziekfestival WeCanDance kreeg het afgelopen weekend ongeveer 12.000 bezoekers over de vloer. Ondanks de organisatie door het slechte weer genoodzaakt was het programma aan te passen op zondag, werd deze tweede editie opnieuw een voltreffer.

 • VIDEO. INFERNOLITAS 8: VIENNA
  BABES

  Elk jaar trekt het leuke gezelschap van Temptation Carwash naar de zonnige coasta’s van Lloret De Mar. Ditmaal krijgen de babes er een opleiding vuurspuwen om hun diploma van infernolita te behalen. Twaalf afleveringen lang volgen we de meiden en kijken we mee achter de schermen van de crew van Temptation Carwash.

1 
2 
3 
4