CHOOSE YOUR FLAVOR
 • DUITSLAND WELTMEISTER
  SPORT

  Duitsland is voor de vierde keer wereldkampioen geworden. Mario Götze zorgde voor de bevrijding in de 112e minuut. Inderdaad, tegen Argentinië had Duitsland verlengingen nodig. Het team van Löw won op basis van de volledige wedstrijd wel verdiend. Voor Messi en co start nu een periode van rouw en ontgoocheling.

 • ORANGE IS THE NEW BLACK OP BLU RAY EN DVD
  ENTERTAINMENT

  Piper Chapman (Taylor Schilling) is een jonge vrouw wiens leven ingrijpend verandert wanneer ze de gevangenis in moet voor een misdaad die ze 10 jaar eerder samen met haar toenmalige vriendin is begaan. Inmiddels heeft ze haar wilde biseksuele leven ver achter zich gelaten en is ze verloofd met Larry (Jason Biggs), een fatsoenlijke man die haar een stabiel leven biedt. Piper...

 • MOTORRACERS DELEN KLAPPEN UIT
  SPORT

   Opschudding tijdens de motogp van Duitsland. Tijdens de race gingen Bryan Schouten en Scott Deroue onderuit, waarna de twee racers met elkaar op de vuist gingen. De race werd uiteindelijk gewonnen door de Australiër Jack Miller.

 • VDB ALSNOG OP TOURPODIUM
  SPORT

   Jurgen Van den Broeck heeft alsnog zijn fel beheerde podium in de Tour beet. De 36-jarige Rus Denis Menchov werd immers uit de uitslag van 2010 geschrapt wegens afwijkende bloedwaarden. Doordat ook al Alberto Contador geschrapt werd, eindigt onze landgenoot zo officieel als derde na Andy Schleck en Samuel Sanchez.

 • VIDEO. VOETBALFOUTEN IN HET DAGELIJKSE LEVEN
  ENTERTAINMENT

   Dat voetballers zich al eens graag voor dood laten vallen bleek afgelopen weken meermaals op de wedstrijden van het WK. Wat als deze situaties zich in het dagdagelijkse leven zouden voordoen…

 • VIDEO. INFERNOLITAS 5: SO YOU THINK YOU CAN DRINK
  BABES

  Elk jaar trekt het leuke gezelschap van Temptation Carwash naar de zonnige coasta’s van Lloret De Mar. Ditmaal krijgen de babes er een opleiding vuurspuwen om hun diploma van infernolita te behalen. Twaalf afleveringen lang volgen we de meiden en kijken we mee achter de schermen van de crew van Temptation Carwash.

 • FOTO. BURGROCK 2014
  ENTERTAINMENT

   

  Naar aanleiding van de Vlaamse Nationale feestdag vond in Brugge Burgrock plaats. Op de affiche stonden onder meer Gorki en DJ Dirk Stoops. Daarnaast was er ook een Rockrally, die dit jaar gewonnen werd door de post-rockband Birds.

1 
2 
3 
4