CHOOSE YOUR FLAVOR
 • IS ALPHA PHI TE SEXY?
  BABES

  Het nieuwe academiejaar komt eraan en het is dus de hoogste tijd om volk te recruteren voor de studentenclubs. Ook in Amerika draait de promotiecampagne volop. Misschien zelfs een beetje te veel bij de studentenclub Alpha Phi van de universiteit van Alabama. Hun video krijgt heel wat kritiek. Zo zijn de dames in het filmpje volgens sommigen te sexy en te perfect. Bekijk...

 • WELCOME TO ME NU BESCHIKBAAR
  ENTERTAINMENT

  Wat gebeurt er als een vrouw met Borderline-persoonlijkheidsstoornis de Mega-Millions lotterij wint? In het geval van Alice Klieg (Kristen Wiig) stopt ze met haar medicijnen en koopt ze haar eigen talkshow! De intieme zwarte komedie Welcome To Me laat het jaar uit het leven van Alice zien waarin zij haar gewonnen geld gebruikt om haar droom uit te laten komen; de nieuwe Oprah...

 • PIMM'S: HIPPE BRITSE LIKEUR AAN REVIVAL BEZIG
  LIFESTYLE

  Hip, trendy, verfrissend, maar toch al stokoud: dat is Pimm’s. De Engelse likeur op basis van gin en sinaasappel is aan een flinke opmars bezig in België. Het drankje kwam deze zomer overgewaaid vanuit het chique Wimbledon en is op weg om één van de meest trendy drankjes aan onze Kust te worden.

 • DE NIEUWE TINDER HEET HAPPN
  LIFESTYLE

  Vergeet Tinder of Spotted om online aan een lief te geraken. Happn is de nieuwste hype binnen online flirtland. Met realtime jouw specifieke gps-locatie af te schuimen kan je meteen ontdekken wie jou, desnoods om de hoek van de straat, leuk vindt.

 • STEEK EENS VUURWERK IN JE BROEK
  ENTERTAINMENT

  Je moet niet echt snugger zijn om vuurwerk in je broek te steken. In het filmpje hieronder doet een man het toch en zoals je waarschijlijk al kan raden loopt het ook helemaal verkeerd af. De vuurpijl draait zich waardoor de man het vuurwerk in zijn gezicht krijgt. Gelukkig kan hij bliksemsnel het vuurwerk daarna uit zijn broek halen. 

   

 • M-CITY: LA MERCè DE BARCELONA
  LIFESTYLE

  Nog tips nodig om na te zomeren in het buitenland? Overweeg dan zeker Barcelona eens. Tegen het einde van september vindt daar het jaarlijkse festival La Mercè plaats. Gentse feesten op z’n Spaans…het kan.

 • FOTO: NINA AGDAL SLAAT JE K.O.
  BABES

  De Deense bom Nina Agdal is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Voor de nieuwste 'vitality' collectie van 'Young & Reckless' slaat de blonde hottie je letterlijk, maar met haar ravissante looks ook figuurlijk, helemaal knock out. Ready for the next round?!

1 
2 
3 
4