CHOOSE YOUR FLAVOR
 • DRIE LEGENDARISCHE BOKSMATCHEN
  SPORT

  In Las Vegas vindt zaterdagnacht de 'boksmatch van de eeuw' plaats tussen weltergewichten Floyd Mayweather en Manny Pacquiao. In de VS wordt er reikhalzend naar uitgekeken, maar er zijn de afgelopen decennia al vaker legendarische boksmatchen bekampt.

 • DOWSETT ZET RICHTTIJD VOOR WIGGO
  SPORT

  In nog geen jaar tijd is het werelduurrecord bijzonder populair geworden. Drie maanden lang mocht Rohan Dennis pronken met het record, maar zaterdagnamiddag heeft de Brit Alex Dowsett de tijd van de tabellen geveegd met maar liefst 52, 937 km in een uur.

 • NIEUWE ANGELS METEEN UIT DE KLEREN
  BABES

  Victoria’s Secret heeft er tien nieuwe angels bij. Sommigen zijn reeds gevestigde waarden in de modellenwereld. Andere namen doen dan weer slechts sporadisch een belletje rinkelen. Vijf van die nieuwe angels gingen voor een fotoshoot al meteen uit de kleren.

 • KENDALL JENNER STAAT IN GQ
  BABES

  GQ-magazine siert z’n cover deze maand met Kendall Jenner. Het 19-jarig model en tv-persoonlijkheid was een tijdje ‘talk of the town’ als vermeend lief van dat ander topmodel Cara Delevigne. Niets vaan zo bleek, en dat betekent dat er toch weer een beheerde vrijgezel extra is. iets om toe te juichen.

 • BRUG ALS ROLLERCOASTER
  ACTUA

  De Eshima Ohashi-brug is geen brug voor angsthazen. Wie hoogtevrees heeft moet het niet proberen. Met een hellingsgraad van 6,1 procent gaat de brug tot 343 meter hoogte, zodat containerschepen er moeiteloos onder kunnen varen.

 • VANDALEN METSELEN TREIN DICHT
  ACTUA

   Het lijkt een goede aprilgrap nog zo laat op de maand, maar in Hamburg rijdt er een trein rond met dichtgemetselde deuren. Vandalen bouwden een stevig afgemeten muur in één van de uitgangen van de locale s-bahn.

 • M-SOUND: LEROY-HAZARD
  ENTERTAINMENT

  De M-sound van deze week komt van eigen bodem. Leroy is een jonge DJ uit het Oost-Vlaamse. Na eerder al enkele mash-ups gemaakt te hebben heeft hij met ‘Hazard’ nu zijn eigen debuutplaat uit dat meteen werd opgepikt door La Musique Du Beau Monde. Een aanstekelijk plaatje als je het ons vraagt.

1 
2 
3 
4